tenniskafe.comкадър: , ТуитърНовак Джокович – Пабло Карено Буста 5-6 (дискв. Джокович)Лидерът

...
tenniskafe.comкадър: , ТуитърНовак Джокович – Пабло Карено Буста 5-6 (дискв. Джокович)Лидерът
Коментари Харесай

Сензацията е факт: Новак Джокович е дисквалифициран от US Open. Удари един от съдиите

tenniskafe.com

кадър: , Туитър

Новак Джокович – Пабло Карено Буста 5-6 (дискв. Джокович)

Лидерът в международната класация Новак Джокович бе дисквалифициран от US Open. До тази мярка се стигна откакто сърбинът улучи с топка една от дамите на линията по време на мача си против Пабло Карено Буста.

Инцидентът се случи при резултат 6-5 и 30-0 в интерес на испанеца. След следващото несполучливо за него разиграване Джокович в яда си изпрати топка към дъното на корта, само че за злощастие на Джокера той несъзнателно улучи една от дамите, стоящи на линията.



 

Мачът потегли на зле за сърбина още в десетия гейм, когато той пропиля три следващи точки за спечелването на сета. След едно от разиграванията Джокович падна неприятно и нарани рамото си, поради което имаше потребност от медицински тайм навън след края на гейма. В идващия Карено Буста още веднъж излезе напред в резултата, когато се случи случаят.

Комисарите на USTA разискваха обстановката на корта много дълго, преди да доближат до решение. В последна сметка те решиха, че провинението на международния №1 заслужава да бъде осъдено с дисквалификация.

На 1/4-финала Пабло Карено Буста ще се изправи против спечелилия от мача сред Денис Шаповалов и Давид Гофен, които играят по-късно довечера.

TennisKafe.com

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР